Nyheder

Nyheder2023-08-22T13:33:30+02:00

Nyheder

2906, 2023

Nyt samarbejde med Dansk Cater

29. juni 2023|Kategori(er): Nyheder|

Nyt samarbejde mellem Vores Smagsløg og Dansk Cater i foodservice bringer dysfagikost ud til endnu flere  Vi er glade for at meddele, at Vores Smagsløg i juni 2023 har indgået en spændende aftale med Dansk Cater, hvilket giver os mulighed for at udvide vores tilgængelighed i hele Danmark gennem BC-catering [...]

2504, 2023

TAK for en fantastisk forårsmesse!

25. april 2023|Kategori(er): Nyheder|

Vi havde en skøn Forårsmesse hos Hørkram d. 18.-19. april med god stemning og stor interesse fra alle sider – både dem, som intet kender til dysfagi såvel som dem, der selv producerer dysfagi til hverdag. Vi siger mange tak til Hørkram samt deres kunder og leverandører for at [...]

2404, 2023

Vinderne er fundet!

24. april 2023|Kategori(er): Nyheder|

Så har vi fundet to vinder af konkurrencen fra Hørkrams forårsmesse d. 18. og 19. april, hvor vi spurgte ind til hvilke dysfagiprodukter, man kunne ønske sigVinderne er begge blevet kontaktet pr. telefon.Stort tillykke til:Charlotte Juhl Christensen fra Rosenborgcentret, som bl.a. ønskede sig medister og kylling.Tina Wieliczko fra Antvorskov Plejecenter, [...]

1104, 2023

Nyt partnerskab styrker udbredelsen af velsmagende dysfagikost!

11. april 2023|Kategori(er): Nyheder|

Vi er glade for at kunne løfte sløret for vores nye partnerskab: Vores Smagsløg er nemlig gået sammen med Hørkram Foodservice! Med Hørkram som samarbejdspartner kan vi være med til at udbrede velsmagende og synkevenlig mad til storkøkkener, grossister og offentlige institutioner. Derfor skal vi naturligvis også deltage på [...]

3001, 2023

Første fyraftensmøde vel afholdt!

30. januar 2023|Kategori(er): Nyheder|

Vi afholdte d. 18. januar det første fyraftensmøde for Vores Smagsløg, som lægger grundstenen for fremtidens møder.Her deltog både diætister, køkkenfaglige og pårørende til mennesker med dysfagi.Vi takker alle deltagerne for en god, saglig dialog og en hyggelig eftermiddag!Har du lyst til at få en uformel snak om dysfagi og [...]

901, 2023

3D-teknologi skaber æstetik for synkevenlig mad

9. januar 2023|Kategori(er): Presse|

Måske er 3D-print ikke umiddelbart noget, man forbinder med kulinariske oplevelser, men netop 3D-teknologi kan perfektionere den visuelle og æstetiske dimension ved synkevenlige retter. Mad til mennesker med synkebesvær handler ikke udelukkende om konsistens og smag, men i lige så høj grad om æstetik. Her kan du blandt andet [...]

Go to Top