Boller i karry
Boller i karry med ris og broccoli
Vægt
270 gr.
Konsistens
Gratin
Retten tages ud fra frost. Løft låget lidt og sæt retten i mikroovn v/700 W i ca. 7 min. til en kernetemperatur på 75°C.
Retten kan også serveres ved at lægge den på en tallerken i frossen tilstand og dernæst lægge et mikrolåg henover og opvarme som beskrevet ovenfor.
På frost
Fond (kogt på vand, kylling, gulerod, pastinak, løg, selleri, porre), broccoli, svinekød, fløde, mælk, ris, løg, æggehvide, æble, modificeret majsstivelse, smør, æg, rapsolie, karry, salt, maltodextrin, peber, gurkemeje, geleringsmidler (methylcellulose, carrageenan, agar), fortykningsmiddel (xanthangummi, guargummi), surhedsregulerende middel (calciumlactat)
Glutenholdigt korn
Ikke tilsat |
Krebsdyr
Ikke tilsat |
Æg
Indeholder |
Fisk
Ikke tilsat |
Jordnødder
Ikke tilsat |
Soja
Ikke tilsat |
Mælk
Indeholder |
Nødder
Ikke tilsat |
Selleri
Indeholder |
Sennep
Ikke tilsat |
Sesamfrø
Ikke tilsat |
Svovldioxid og sulfitter
Ikke tilsat |
Lupin
Ikke tilsat |
Bløddyr
Ikke tilsat |
Næringsindhold pr. 100 gram | |
Energi | 639 kJ /152 kcal |
Fedt | 9,5 g |
Heraf mættede fedtsyrer | 4,7 g |
Kulhydrat | 9,7 g |
Heraf sukkerarter | 1,5 g |
Protein | 6,7 g |
Salt | 0,2 g |
Kostfibre | 1,0 g |