Måltidskasse 2: Jul & nytår
Måltidskassen indeholder:
- 4 hovedretter (Andesteg – Bøf Stroganoff – Torsk – Flæskesteg)
- 4 supper (Asparges – Ærte – Hummer – Jordskok)
- 3 desserter (Hindbærmousse – Citronfromage – Ris a’la mande)
Vægt
2120 gr.
Konsistens
Gratin og cremet
Hovedretter:
Tag hovedretten ud fra frost
Løft låget lidt på emballagen, så der kan komme luft ind til retten under tilberedning
Stil retten i mikroovnen ved 600 – 700 W i ca. 7 min til den har opnået en kernetemperatur på 75°C
Supper:
Tag suppen ud fra frost og løft låget lidt. Opvarm suppen i mikroovn v/700 W i ca. 4 min. til en kernetemperatur på 75°C.
Desserter:
Tag desserten ud fra frost. Optø i køleskab i ca. 8-10 timer.
Opbevares på frost ved -18 grader
Andesteg:
And, vand, kartofler, rødkål, æbler, svesker, fløde, mælk, smør, æg, appelsinsaft, modificeret majsstivelse, sukker, salt, ribsgele, citron, peber, fortykningsmiddel (xanthangummi), stabilisatorer (E450, E340), emulgator (E471), geleringsmiddel (agar, gellangummi), farve (caramel), aroma
Bøf Stroganoff:
Mælk, vand, oksemørbrad, Demi Glase (kogt på vand, okseben, løg, gulerod, rødvin, tomatpuré, hvidløg, laurbærblade og sort peber) kartofler, champignon, tomater (i lage af solsikkeolie, hakket hvidløg, oregano, hvidløgsflager, capers, basilikum, salt, surhedsregulerende middel (citronsyre)), løg, smør, tomatpure, æggehvide, fløde , modificeret majsstivelse, rapsolie, vineddike, druemost, gulerod, salt, citron, paprika, sukker, maltodextrin, aroma, farve (karamel), fortykningsmiddel (xanthangummi, guargummi), stabilisatorer (E450, E340), emulgator (E471), geleringsmidler (methylcellulose, carrageenan, agar), surhedsregulerende middel (calciumlactat)
Torsk:
Mælk, torskefilet, rødbede, fiskefond (afkog af vand, fiskeben, løg, gulerod, porre, fennikel, hvid peber, laurbærblad, timian), fløde, kartofler, æggehvide, smør, modificeret majsstivelse, sennep (vand, eddike, sennepsfrø, salt, sukker, gurkemejerod, citronsyre, dijonsennep (æg, vand, sennepsfrø, eddike, salt, gurkemejerod, peberekstrakt, citronsyre, vand, mælkepulver, salt), rapsolie, persille, salt, sukker, peber, løg, chili, tang, fortykningsmiddel (xanthangummi), geleringsmiddel (agar), stabilisatorer (E450, E340), emulgator (E471), aroma.
Flæskesteg:
Svinekam m. svær, vand, rødkål (konserves), mælk, fløde, kartofler, vand, salt, appelsin, modificeret majsstivelse, æg, smør, citron, sukker, peber, fortykningsmiddel (xanthangummi), stabilisatorer (E450, E340), emulgator (E471), geleringsmiddel (agar, gellangummi), farve (karamel), aroma
Aspargessuppe:
Suppe (kogt på vand, kylling, gulerod, porre, pastinak, løg, selleri), asparges (konserves), fløde, smør, modificeret majsstivelse, persille, rapsolie, salt, Adozan protein (okse, mælk), geleringsmiddel (agar), fortykningsmiddel (xanthangummi), peber, citronsaft, sukker
Ærtesuppe:
Ærter, suppe (kogt på vand, kylling, gulerod, porre, pastinak, løg, selleri) fløde, flødeost, salt, skalotteløg, olivenolie, hvidløg, modificeret majsstivelse, peber, timian
Hummersuppe:
Hummerpasta (vand, palmefedt, mælkeprotein, modificeret stivelse, sukker, hummerpulver (jomfruhummer, hummer (krebsdyr), glucosesirup, aroma (fisk), maltodextrin, salt, stabilisatorer (johannesbrødkernemel, guargummi), muslingeekstrakt (bløddyr), hvidvinsekstrakt, paprika, gurkemeje, rosmarin), fløde, hvidvin, Adozan proteinpulver (okse-mælk), rejer, cognac, tomatpure, persille, rapsolie, geleringsmiddel (agar), fortykningsmiddel (xanthangummi), salt, timian, cayennepeber
Jordskokkesuppe:
Jordskokker, hønsefond (kogt på vand, kylling, gulerod, løg, porre, pastinak, sellerirod) fløde, hvidvin, mælk, skalotteløg, Adozan protein (okse-mælk), bacon, smør, persille, rapsolie, citron, salt, sukker, geleringsmiddel (agar), fortykningsmiddel (xanthangummi), peber, farve (karamel)
Hindbærmousse:
Hindbær, fløde, sukker, Adozan protein (okse- mælk), citron, husblas af kvæg, majsmel, geleringsmiddel (agar), fortykningsmiddel (xanthangummi)
Citronfromage:
Fløde, æg, citronsaft, sukker, Adozan protein (okse, mælk) appelsin, husblas fra kvæg, geleringsmiddel (agar), majsmel
Ris a’la mande:
Kirsebærsaft, fløde, mælk, vand, rismel, sukker, Adozan protein (okse-mælk), modificeret majsstivelse, vaniljesukker, majsmel, mandelessens, salt, vaniljekorn
Glutenholdigt korn
Ikke tilsat |
Krebsdyr
Indeholder |
Æg
Indeholder |
Fisk
Indeholder |
Jordnødder
Ikke tilsat |
Soja
Ikke tilsat |
Mælk
Indeholder |
Nødder
Ikke tilsat |
Selleri
Indeholder |
Sennep
Indeholder |
Sesamfrø
Ikke tilsat |
Svovldioxid og sulfitter
Ikke tilsat |
Lupin
Ikke tilsat |
Bløddyr
Indeholder |
Næringsindhold pr. 100 gram | |
Energi | 549 kJ / 131 kcal |
Fedt | 8,7 g |
Heraf mættede fedtsyrer | 3,9 g |
Kulhydrat | 6,6 g |
Heraf sukkerarter | 2,3 g |
Protein | 6,0 g |
Salt | 0,3 g |