Jordskokkesuppe med bacon og persille
Vægt
180 gr
Konsistens
Cremet
Tag suppen ud fra frost
Løft låget lidt på emballagen, så der kan komme luft ind til retten under tilberedning
Stil retten i mikroovnen ved 600 – 700 W i ca. 5 min. til den har opnået en kernetemperatur på 75°C
På frost ved -18 grader
Jordskokker, hønsefond (kogt på vand, kylling, gulerod, løg, porre, pastinak, sellerirod) fløde, hvidvin, mælk, skalotteløg, Adozan protein (okse-mælk), bacon, smør, persille, rapsolie, citron, salt, sukker, geleringsmiddel (agar), fortykningsmiddel (xanthangummi), peber, farve (karamel)
Glutenholdigt korn
Ikke tilsat |
Krebsdyr
Ikke tilsat |
Æg
Ikke tilsat |
Fisk
Ikke tilsat |
Jordnødder
Ikke tilsat |
Soja
Ikke tilsat |
Mælk
Indeholder |
Nødder
Ikke tilsat |
Selleri
Indeholder |
Sennep
Ikke tilsat |
Sesamfrø
Ikke tilsat |
Svovldioxid og sulfitter
Ikke tilsat |
Lupin
Ikke tilsat |
Bløddyr
Ikke tilsat |
Næringsindhold pr. 100 gram | |
Energi | 519 kJ / 124 kcal |
Fedt | 7,6 g |
Heraf mættede fedtsyrer | 3,9 g |
Kulhydrat | 6,6 g |
Heraf sukkerarter | 2,5 g |
Protein | 5,2 g |
Salt | 0,1 g |
Kostfibre | 1,9 g |
Alkohol | 0,7 g |