Flæskesteg
Flæskesteg med skysauce, kartofler, rødkål og appelsin
Vægt
270 gr.
Konsistens
Gratin
Retten tages ud fra frost. Løft låget lidt og sæt retten i mikroovn v/700 W i ca. 7 min. til en kernetemperatur på 75°C.
Retten kan også serveres ved at lægge den på en tallerken i frossen tilstand og dernæst lægge et mikrolåg henover og opvarme som beskrevet ovenfor.
På frost
Svinekam m. svær, vand, rødkål (konserves), mælk, fløde, kartofler, vand, salt, appelsin, modificeret majsstivelse, æg, smør, citron, sukker, peber, fortykningsmiddel (xanthangummi), stabilisatorer (E450, E340), emulgator (E471), geleringsmiddel (agar, gellangummi), farve (karamel), aroma
Glutenholdigt korn
Ikke tilsat |
Krebsdyr
Ikke tilsat |
Æg
Indeholder |
Fisk
Ikke tilsat |
Jordnødder
Ikke tilsat |
Soja
Ikke tilsat |
Mælk
Indeholder |
Nødder
Ikke tilsat |
Selleri
Ikke tilsat |
Sennep
Ikke tilsat |
Sesamfrø
Ikke tilsat |
Svovldioxid og sulfitter
Ikke tilsat |
Lupin
Ikke tilsat |
Bløddyr
Ikke tilsat |
Næringsindhold pr. 100 gram | |
Energi | 729 kJ / 174 kcal |
Fedt | 11,9 g |
Heraf mættede fedtsyrer | 5,7 g |
Kulhydrat | 8,9 g |
Heraf sukkerarter | 1,9 g |
Protein | 7,8 g |
Salt | 0,3 g |
Kostfibre | 0,5 g |